Stiri 2007
Stiri 2008
Stiri 2009
Stiri 2010
Stiri 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Concert Vitas la Bucuresti

Anul 2009 incepe pentru artist cu un concert in premiera in Romania, pe 25 februarie, la Bucuresti. Concertul este precedat de conferinta de presa a producatorului artistului, Serghei Pudovkin, pe 6 februarie. Evenimentul a fost organizat de firma Imperial MoldRom.

 

Conferinta de presa de la Bucuresti

 

 

Pe 6 februarie 2009 la Bucuresti a avut loc conferinta de presa a dlui Serghei Pudovkin, organizata de firma Imperial Moldrom. La conferinta, producatorul artistului rus a vorbit despre concertul pe care Vitas il va avea pe 25 feb. la Bucuresti, concert ce deschide Turneul Mondial al artistului rus.

Producatorul lui Vitas a afirmat ca Vitas va interpreta melodia "Ciocarlia" alaturi de maestrul Gheorghe Zamfir. Dl Pudovkin a adaugat chiar, ca atat Vitas cat si el sunt fascinati de aceasta piesa muzicala, simtindu-se onorati ca maestrul a fost de acord sa colaboreze cu artistul rus.
Astfel, se poate spune ca "Privighetoarea Cosmica", denumire atribuita lui Vitas, s-a indragostit de "Ciocarlia" noastra.
"Creatia dlui Zamfir este atat de cunoscuta si puternica, incat pentru mine, ca producator, era foarte important sa se ajunga la o intelegere cu maestrul, pentru ca aceasta colaborare sa aiba loc" , a declarat dl Serghei Pudovkin.
La randul sau, maestrul a vorbit despre talentul lui Vitas, comparandu-l cu "Farinelli al secolului XXI".
La concert, maestrul Zamfir va interpreta doua-trei piese, timp de zece minute. Dl Pudovkin spera la o colaborare viitoare cu maestrul, si la includerea piesei "Ciocarlia" pe noul album, care va fi lansat in curand.

 

Vocea lui Vitas are puteri tamaduitoare

Producatorul lui Vitas a declarat la conferinta de presa ca in unele state din lume, in special in Israel si Norvegia, exista cateva clinici unde muzica lui Vitas este folosita in scop terapeutic.

Sunt multe persoane care cred in puterea vocii artistului, dar s-au inregistrat si dovezi clare, care atesta calitatile deosebite ale muzicii atristului.
Dl Pudovkin a mai spus ca in China, spectatorii vin cu sticle cu apa, pe care le asaza pe scena, apoi consuma apa respectiva, ce capata puteri tamaduitoare in urma concertului, datorita vocii supranaturale a lui Vitas. De altfel, acest lucru este posibil si din punct de vedere stiintific, dupa cum o demonstreaza experimentul intreprins in anul 2006, de catre cercetatorul nipon, Masaru Emoto, alaturi de oameni de stiinta din toata lumea.

More photos...

 

Conferinta de presa a fanilor Vitas

Conferinta fanilor Vitas a avut loc sambata, 21 feb. 2009 la sediul firmei Imperial MoldRom.
La conferinta fanii au avut ocazia sa se cunoasca, sa discute mai multe detalii despre surprizele pe care le pregatesc artistului rus.
Conferinta a fost televizata si transmisa pe postul de televiziune TVR 1 la jurnalul de la ora 19:00.

 

 

Intalnirea fanilor cu Vitas

 

 

Concert Vitas 25 feb. 2009

 

Miercuri, 25 feb. 2009, la Sala Palatului Vitas a sustinut un concert solo, care marcheaza inceputul Turneului Mondial, "Sleepless Nights", pe care artistul rus doreste sa il prezinte in 50 de state ale lumii.
Spectatorii prezenti la concert au fost martorii unui eveniment deosebit, organizat de firma Imperial Moldrom, avand ocazia sa-l vada pe unicul cantaret din lume, a carui voce acopera cinci octave, Vitas putand canta in registrul fluierului.
Dorim sa multumim organizatorilor de la firma Imperial Moldrom pentru initiativa de a-l aduce pe Vitas pe scena romana si fanilor Vitas: Mihaela Irina, Alex (Volk) si lui Raducu pentru materialele filmate la concert, pe care le-am utilizat la intocmirea acestui articol.

More...

"Lie, Ciocarlie !"

Vitas a interpreta o varianta proprie a piesei muzicale "Lie Ciocarlie", acompaniat de maestrul Gheorghe Zamfir.

More (player) ...

 

Kitej Grad

Interviu dat de producatorul lui Vitas pentru revista "Kitej Grad"

Faceti click pe imagine pentru a citi articolul
Here you can download the English version of the interview

 

 

 

 

Turneul mondial 'Sleepless Night'

More photos see on the official site...

Pe 28 aprilie Vitas a participat la a cincea Ceremonie Aniversara de Film si Desen animat din China.

Pe 4 mai in Shanghai Vitas si cantareata chineza Wei Wei au inregistrat melodia 'Wind from the East'.

 

 

 

Conferinta de presa din China, 23 aprilie

Pe data de 23 aprilie 2009 in China a avut loc conferinta de presa a lui Vitas si a producatorului acestuia, in vederea inceperii Turneului Mondial "Sleepless Night"

More photos...

 

 

 

Trailer 'Mulan'

Produs de Starlight International Media Group, "Mulan" este filmul care il are in distributie pe artistul rus, Vitas. In film ii puteti vedea pe: Zhao Wei, Chen Kun, Jaycee Chan, Hu Jun, Xu.

Filmari 'Mulan'

 

 

 

'La donna e mobile'

Un videoclip nou al lui Vitas a aparut in luna septembrie. Versiunea intreaga o puteti vedea la sectiunea Video, de unde puteti descarca clipul.

 

 

Premiera filmului 'Mulan' in China

Premiera filmului chinezesc Mulan, in care participa si Vitas, a avut loc pe 16 noiembrie 2009. Dupa cum era de asteptat, artistul rus a participat la ceremonia de prezentare a filmului.
Puteti urmari secvente de la prezentare AICI.

 

 

 

Un noul album - 'Say You Love'

Pe 10 decembrie 2009 a avut loc lansarea noului album muzical al cantaretului rus Vitas. Albumul se intituleaza Скажи, что ты любишь / Say You Love, album creat in colaborare cu campania KVADRO-DISC. Puteti comanda albumul AICI.
Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul oficial sau sectiunea Discografie pentru a vedea ce melodii sunt incluse pe noul album.

 

 

 

 

 

Home | Biografie | Discografie | Video | Player | Galerie | Fan Art

Linkuri | Forum | Shop | Site Map | Contact

© 2007 Vitas Fan Club Romania. Toate drepturile rezervate