Stiri 2007
Stiri 2008
Stiri 2009
Stiri 2010
Stiri 2011
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un film nou

 

In noiembrie 2010 Vitas a participat la filmarile unui nou film chinezesc, The Founding of the Chinese Communist, unde artistul interpreteaza rolul legendarului revolutionar G.N. Voitinski. Pentru mai multe fotografii, vizitati sectiunea Galerie.

 

Masterpieces of Three Centuries

Pe 25 noiembrie 2010 a avut loc lansarea unui nou album muzical al lui Vitas, Masterpieces of Three Centuries. Albumul a fost realizat cu sprijinul companiei KVADRO-DISC. Pentru comenzi, vizitati sectiunea V-Shop a site-ului oficial.

 

Vitas in SUA

In lunile ianuarie si februarie ale anului 2011, Vitas isi va prezenta programul artistic 'Sleepless Night' in Statele Unite ale Americii.
Programul concertelor: 28 ianuarie - New York, 29 ianuarie - Toronto, 30 ianuarie - Chicago, 2 februarie - Miami, 4 februarie - Vancouver,
5 februarie - San Francisco, 6 februarie - Los Angeles.

Concerte in China

In luna octombrie Vitas are programate doua concerte in China. Primul concert va avea loc pe 20 octombrie in Nanning, 'Nanning International Folk Song Art Festival', iar pe 23 octombrie in Jiao Zuo, artistul rus va fi prezent in cadrul festivalului 'The 9th International Tourism Festival'.

informatie oferita de site-ul oficial

 

Mommy and Son

 

Puteti descarca un scurt fragment al videoclipului 'Mommy and Son' din programul muzical 'Sleepless Night. World Tour' de pe urmatoarele siteuri:

mediafire.com
rayfile.com
ifolder.ru

 

Concerte Vitas

 

 

In luna octombrie a avut loc in Ucraina un concert al artistului, din programul "Sleepless Nights". De acelasi program s-au bucurat si fanii din orasele rusesti, incepand cu luna noiembrie, cand artistul a sustinut acolo mai multe concerte.

 

 

 

 

 

 

Festivalul international Nadam din Mongolia

Pe 11 august 2010 Vitas a luat parte la deschiderea Festivalului International Nadam din Mongolia. Festivalul reprezinta cea mai importanta sarbatoare pentru poporul mongol. Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Administratiei Sportului, Ministerului de Cultura al Chinei, Comisiei pentru afaceri etnice. Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul oficial.

Shanghai 2010 - 'We Are The World'

Vitas interpretand melodia 'We Are The World', la ceremonia EXPO din Shanghai, 2010. Pentru mai multe clipuri, vizitati site-ul oficial.

 

 

Business Woman Magazine

In numarul 17/2010 din luna februarie al revistei Business Woman, s-a publicat un articol special despre artistul rus, Vitas. Revista va aparea in curand si poate fi cumparata de la OMV, INMEDIO, Carrefour sau de la chioscurile RELAY, la pretul de 7 RON.
Pe adresa revistei puteti citi un scurt extras din articol, VEZI AICI.
Multumim calduros revistei pentru publicarea articolului si le dorim mult succes in continuare!

 

 

Premiera clipului 'Love Me'

Se pare ca Vitas a dorit sa ne faca un cadou cu totul special, chiar de ziua lui de nastere. Astazi putem vedea pentru prima data noul videoclip al artistului, 'Love Me'. Vizionare placuta!

 

 

Vitas in spectacol in China

In luna ianuarie 2010 Vitas a participat in cateva spectacole pe teritoriul Chinei, cu ocazia Anului Nou:

  • 11 ianuarie - spactacolul de moda Sanya
  • 14 ianuarie - conferinta de presa din Beijing
    Fotografii
    Reportaj pe site-ul oficial
  • 16 ianuarie - Spring Festival Global Gala on BTV, unde Vitas a interpretat un duet alaturi de cantareata chineza Tan Tsan

 

Piesa 'Mommy and Son' si un nou album

 

In curand va fi lansata o noua piesa a lui Vitas, in memoria victimelor in urma cutremurului din China, din mai 2008. Pentru mai multe informatii vizitati site-ul oficial.
Lyrics
Asculta melodia
In plus, Vitas pregateste un nou album muzical, 'Mommy and Son. Conversation about Life. Part 1' care va include si melodia mentionata mai sus. De asemenea, artistul pregateste un nou program artistic pentru un viitor concert.

 

'Mulan' este blockbuster #1 in Asia

Filmul artistic 'Mulan' care il are in distributie pe Vitas a ajuns pe locul I
in tarile asiatice, pe 25 decembrie 2009.

 

Albumul - Say You Love

 

Pe 10 decembrie 2009 a avut loc lansarea noului album muzical al cantaretului rus Vitas. Albumul se intituleaza Скажи, что ты любишь / Say you Love, album creat in colaborare cu campania KVADRO-DISC. Puteti comanda albumul AICI .
Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul oficial sau sectiunea Galerie pentru a vedea ce melodii sunt incluse pe noul album.

 

 

Premiera filmului Mulan in China

 

Premiera filmului chinezesc Mulan, in care participa si Vitas, a avut loc pe 16 noiembrie 2009. Dupa cum era de asteptat, artistul rus a participat la ceremonia de prezentare a filmului.
Puteti urmari secvente de la prezentare AICI.

 

 

 

 

 

 

 

Film documentar

Puteti urmari fragmente din filmul documentar despre Vitas 'Thanks for Your Love' pe adresa: vitas.com.ru/ document.php

 

Rugaminte din partea d-lui Pudovkin

Producatorul artistului, dl Pudovkin, ne roaga sa stergem si sa nu mai afisam materiale preluate de la filmarile clipului "Mother and Son" pana nu apare videoclipul oficial. Motivul acestei actiuni nu imi este tocmai clar.
Insa dl Pudovkin a adaugat ca ne multumeste pentru cooperare si spera sa ne revedem in curand in... ROMANIA!!! Asa ca s-ar putea sa avem o surpriza placuta in curand...

 


Vitas la radio

Vesti minunate pentru toti fanii Vitas din Romania ! RadioLynx transmite tot mai des melodii cu Vitas, drept pentru care le multumim pentru sustinere !
Intrati si vizitati RadioLynx unde il puteti asculta pe artistul vostru favorit !

 

 


Vitas la radio in Romania

Vreti sa-l auziti pe Vitas la radio ? Vreti sa puteti asculta cat mai des melodiile favorite ale artistului rus? Va invitam sa semnati una din cele doua petitii existente pe internet pentru sustinerea acestui proiect. Nu uitati, Vitas are nevoie de sprijinul nostru !
Vitas la radio
Vitas in Romania

Va multumim !

 

 


In atentia fanilor VITAS

Administratia site-ului oficial al artistului: www.vitas.com.ru multumeste calduros tuturor fanilor romani pentru mesajele de la acestia. Toate mesajele sunt primite si pastrate, astfel incat Vitas sa le poata citi. Totodata, administratia regreta ca nu poate raspunde la toate mesajele fanilor din cauza programului incarcat.

 

 

 

 

Home | Biografie | Discografie | Video | Player | Galerie | Fan Art

Linkuri | Forum | Shop | Site Map | Contact

© 2007 Vitas Fan Club Romania. Toate drepturile rezervate